Devomat Industries

The Floortechnicians - Since 1980

Rotatieve schuurderWoodboy 4000/32-3 rotatieve schuurder, parketschuurmachine, boenmachine, tapijtreiniger

Voor schuren, oliën, boenen, polieren, enz.

De  nieuwe Woodboy® 4000/32-3 is in alle opzichten het werkpaard van Devomat Industries!

Het met olie gevulde tandwielhuis zorgt voor een perfecte overbrenging. Het resultaat hiervan is een sterke en polyvalente machine, met vele toepassingen voor parketleggers, schrijnwerkers, verhuurders, vloerders, tapijtleggers, karweimensen, schoonmakers, enz.

Algemeen

De machine is uitgerust met een gemakkelijk bevestigingssysteem voor montage van diverse hulpstukken.

Elk hulpstuk maakt van uw Woodboy een andere machine! Al naargelang de gekozen toepassing kunt u de Woodboy eveneens uitrusten met een stofafzuiging of watertank!

Door een gewicht van 10 kg of 20 kg op de machine te plaatsen, kunnen de prestaties bovendien nog sterk verhoogd worden. Het nieuwe Woodboy model is bovendien uitgerust met een ATC systeem "Automatic Torque Control". Dit is een elektronische regeling om stroompieken en -dalen op te vangen. Als er geen variatie in stroomsterkte is, zal er steeds een constant motorvermogen zijn!

De Woodboy machine wordt standaard geleverd met stofafzuigkit, voor aansluiting op de Jumbo Finedust afzuigunit/bronafzuiger

Een volledige assortiment kussens, schuurmaterialen, borstels en toebehoren maken deze machine geschikt voor iedere klus, dag in dag uit en jaar na jaar!