Devomat Industries

The Floortechnicians - Since 1980

devonatural-passage-ultramat-1l

Extreem slijtvaste en onzichtbare 2-componenten watergedragen parketvernis.

EC1plus GB black emmissions dans l air a plus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen

DevoNatural Passage - Ultramat

Extreem slijtvaste en onzichtbare 2-componenten watergedragen parketvernis op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterdispersies.

ultramat

uitermate geschikt voor de behandeling van houten vloeren die intensief belopen worden en een natuurlijk, onbehandeld uitzicht moeten hebben! Door de grote slijtvastheid en gemakkelijk onderhoud is deze diepmatte parketvernis ideaal voor eigentijdse toepassing op woon- en commerciële vloeren. Is binnen ook toepasbaar op houten deuren, meubelen, werkbladen, plafonds, enz.

  • Extreem hoge slijtvastheid;
  • Geschikt voor commerciële ruimten, trappen en intensief gebruik;
  • Bestand tegen de meeste chemicaliën;
  • Het hout behoudt de natuurlijke kleur (geen opkleuring);
  • Snelle uitharding;
  • Combineerbaar, hecht op alle andere DevoNatural parketvernissen en DevoNatural Colour;
Bijzondere eigenschappen: uitzonderlijk lage glansgraad 3GU, UV-bestendig (niet vergelend), reukarm, gemakkelijk aan te brengen, hoge weerstand tegen krassen en de meeste chemische huishoudproducten, voldoet aan de VOC-normen, veilig in gebruik, niet giftig noch ontvlambaar, NMP vrij. Het uitzicht en de glansgraad van het hout veranderen nauwelijks bij de afwerking met DevoNatural Passage! De combinatie van de hardheid en elasticiteit geven een buitengewoon lange levensduur en een zeer grote slijtvastheid.

U wenst een "groene" houten vloer?

Ecologisch, milieuvriendelijk, groen?

Oak_treeWat uw milieuwensen ook mogen zijn, het Devomat eco-assortiment is de beste groene keuze!

Voor u, uw klant en voor het milieu! In het laboratorium ligt het bewijs!!!

Door het oplosmiddelgehalte in onze producten aanzienlijk te verlagen of te vervangen door water en door het gebruik van natuurlijke pigmenten en zuivere ingrediënten, bevat de meerderheid van onze parket afwerkingproducten en lijmen geen, of een minimaal VOC (oplosmiddel) gehalte.

De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten en de uitzonderlijk goede prestaties van onze producten zijn al jarenlang de maatstaf voor "groen" en "sterk" in de ruimste zin van het woord!

Selecteer

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief