devo invisible man top banner

Sideboy NS 1750/16 kantenschuurder parketschuurmachineKantenschuurder

De Sideboy NS 1750/16 is een bijzonder performante schijfschuurmachine om kanten en kleine oppervlakten te schuren.

Deze machine voor professionele vaklui biedt de kracht die nodig is voor de moeilijkste karweien!

Gebruiksvriendelijke schuurmachine met drukschakelaar en optionele wegwerpbare papieren stofzak, voor een veilig en handig gebruik, welke klus u ook moet klaren.

De Sideboy NS 1750/16 is met precisie ontworpen en beantwoordt aan de uitdagende behoeften van de gereedschapsverhuur-, aannemers- en professionele sector. De krachtige motor met vier borstels drijft een dynamisch uitgebalanceerd schuurkussen aan.

De overbrenging van de Sideboy NS 1750/16 gebeurt via een tandwiel van een verharde staallegering en een aluminiumbrons drijfwerk met grote diameter dat niet zal verschuiven of blokkeren. De motorcommunicatie verloopt via een nauwkeurig gegoten borstelblok en koperen borstelhouders. Borstelveren met een constante kracht staan garant voor een vlotte en gelijkmatige vermogensoverbrenging.

ht7_cutaway_webDankzij de unieke aandrijfplaat met metalen achterzijde biedt de Sideboy NS 1750/16 het evenwicht, de greep en handligging waarnaar professionele vakmannen verlangen. De dynamisch uitgebalanceerde schijf wordt geproduceerd met een bijzonder nauwkeurig drukgereedschap en daarna bevestigd aan de rubberen schuurzool met een speciaal ontwikkeld proces. Tijdens dit speciale proces hecht de rubberen schuurzool zich aan de metalen achterzijde, waarbij een rubberen rand van 8 mm diep aangebracht wordt rond de volledige omtrek van de schijf. Het kussen kan hierdoor naar behoren bijgewerkt en onderhouden worden tijdens de levensduur. De veiligheid is optimaal, aangezien de zachte rand het risico op insnijding van plinten, leidingen en andere blootgestelde oppervlakken vermindert.

De aandrijfplaat van de Sideboy NS 1750/16 is ontworpen als een dynamisch uitgebalanceerd onderdeel en vereist geen extra uitbalancering of corrigerende procedures om zonder trillingen gebruikt te kunnen worden. Dit garandeert dat de machine een vlotte werking heeft waardoor de levensduur van de aandrijfplaat, het drijfwerk en de motor verlengd worden.

De Sideboy NS 1750/16 kantenschuurder geeft een kwalitatief hoogstaande, krasvrije afwerking op harde en zachte vloeren, inclusief parket en alle harde houtoppervlakken die snel geschuurd en geëgaliseerd moeten worden.

De Sideboy NS 1750/16 kan ook worden gebruikt voor een groot aantal andere oppervlakken zoals voor het schuren van o.a. vezelplaat, kurk en vloeren van composietmateriaal. Ideaal voor het schuren van kleine ruimtes zoals kasten, traptreden en schuren tot aan de rand van een vloer! Dus "kanten schuren", zonder schade aan de plinten of randen!

De drukschakelaar en optionele wegwerpbare papieren stofzak maken de Sideboy NS 1750/16 tot de veiligste schijfschuurmachine voor vloeren op de markt. De motor met vier borstels en permanente zelfkoelfunctie, voor zware belastingen, zal niet blokkeren of stilvallen in belaste toestand bij het schuren met schuurpapier met grove korrel, het verwijderen van oude oppervlakteafwerkingen en afzettingen van was en vuiligheid.{/tab}

Selecteer Nederlands/Français

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief