Devomat Industries

The Floortechnicians - Since 1980

Ultiem gebruiksgemak met tractie aandrijving op de wielen.

numatic-cro-8055-gDe CRO 8055 komt op de meeste plekken goed tot z’n recht. Niet te groot, niet te klein, voldoende capaciteit, eenvoudige bediening, geweldige prestaties en zeer concurrerend op het gebied van prijs.

Lees meer...

numatic-tro-650Een meer gebruiksvriendelijke schrobzuigmachine zal moeilijk te vinden zijn. Ontworpen om lang, simpel en betrouwbaar te presteren. Dag in dag uit. In iedere omgeving.

Lees meer...

numatic-ttb-4055-tNet zoals de TTB 4045 is de TTB 4055 T een klassiek voorbeeld van jaren ervaring in de schoonmaak wereld. Voorzien van een RVS Chassis een borsteldeck van structofoam, 40 liter tanks van polyform, een aluminium semi-parabolische zuigmond en een werkbreedte van 55 cm zorgt deze machine met zijn grote gebruiksgemak voor een snelle professionele reiniging.

Lees meer...

numatic-ttb-4552-tDe nieuwe aandrijftechniek en de controle module op het handvat zijn direct afgeleid van het grotere 6652 tractie model. De snelheid (voor-en achterwaarts) is traploos te verstellen tijdens de werkzaamheden. Door de combinatie van tractie aandrijving en de compactheid van de machine is het inzetgebied van deze schrobzuigmachine ruim te noemen. De gebruiksvriendelijke eigenschappen maken besturing eenvoudig voor iedereen. Het model TTB4552ST is met een dubbele borstel van 28cm verkrijgbaar.

Lees meer...

numatic-ttb-6055-tDe werkbreedte van 55 cm (20 inch) wordt steeds populairder en daarom hebben wij twee nieuwe modellen in gevoerd met een capaciteit van 60 liter, in tegenstelling tot de 40 liter machines. Het resultaat is 50% meer capaciteit. De TTB 6055 is verkrijgbaar met en zonder tractie aandrijving, waar tractie aandrijving van belang is bij vloeren met een hellingshoek.

Lees meer...

Selecteer Nederlands/Français

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief