devo invisible man top banner

Devo® Turbo fiberpad 16

De unieke Devo Turbo Fiberpad werd recent ontwikkeld voor het fijnschuren van parketvloeren en het grondig reinigen van diverse oppervlakken zoals hout, steen en metaal.

Voor het fijnschuren van parketvloeren vervangt de Devo Turbo Fiberpad de klassieke schuurschijven met schuurkorrel P80 en P100 die gebruikt worden onder éénschijfmachines.

Door de turbo-vorm en de open fiberstructuur heeft deze Devo Turbo Fiberpad een zeer hoge schuurcapaciteit, uitstekende stofafvoer en zorgt e.e.a. voor een krasloze afwerking, klaar om te oliën of te lakken. Door de open structuur is er geen ophoping van schuurstof, zoals bij klassieke schuurschijven. De schuurkorrel blijft hierdoor vrij om optimaal te schuren!

Door de extreem lange levensduur hoeft men in het midden van de schuurkarwei niet van schuurschijf te wisselen, waardoor er geen risico is op glansverschillen.

devo fiberpad 150Voor een naadloze overgang met de kanten is er de Fiberpad met velcrohechting (150 mm diameter), compatibel met de meeste handschuurmachines.

Devo Turbo Fiberpad tilt de afwerkingskwaliteit van uw parketvloeren naar een hoger niveau!

Opgelet! De Fiberpad is niet geschikt voor het tussenlaags schuren van afwerkingslagen!