devo invisible man top banner

Devo Invisible ManEcht "onzichtbaar" zie je niet!

Maar wat als écht onzichtbaar ook nog eens duurzaam, biologisch, slijtvast, gebruiks- én onderhoudsvriendelijk zou zijn?

Dat kan niet dacht u?

Wie tot op heden investeerde in duurzame biologische lakken moest immers compromissen sluiten ten aanzien van de prestaties van het product. Biologisch of milieuvriendelijk stond niet altijd voor slijtvast of gebruiksvriendelijk…en omgekeerd.

De laboranten van Devo sleutelden aan een innovatieve productformule met een nieuw plantaardig bindmiddel. De coronapandemie heeft helaas voor enige vertraging gezorgd, maar wij zijn nu klaar met een product dat u zal verbazen: Devo Lignum Pura!

Devo Lignum Pura bestaat voor een groot deel uit plantaardig bio-polyurethaan, waardoor het aandeel aan fossiele grondstoffen drastisch wordt teruggedrongen. Bovendien werd voor de verpakking gekozen voor 100% gerecycleerde HDPE van een Belgische fabrikant.

Devo Lignum Pura neemt het voortouw in een nieuwe generatie biologische lakken en onze nieuwe formule biedt vele "ongekende" nieuwe voordelen!Devo Lignum Pura 5L

  • Devo Lignum Pura geeft - na droging - geen verkleuring van het hout en het product is zo mat dat het eindresultaat écht onzichtbaar is. Een met Devo Lignum Pura behandelde plank is niet te onderscheiden van een plank zonder beschermingslaag!
  • Door de extreme matheid van het bindmiddel wordt er geen matteringsmiddel toegevoegd, dit betekent een enorme reductie van de aanzetgevoeligheid. Bovendien is de afgewerkte vloer zeer slijtvast en niet gevoelig voor glansstrepen!
  • Met een ultrasnelle droogtijd van nauwelijks 2 uur per laag kan een vakman de vloer afwerken met 3 lagen "zonder aanzetten" op één dag!
  • Devo Lignum Pura is een 1-component lak, dus: geen onbruikbare productoverschotten, geen gedoe met het mengen van A en B componenten en zeer gemakkelijk aan te brengen.

Devo Lignum Pura beantwoordt in alle opzichten aan de eisen van de klant voor een eigentijdse én milieubewuste vloerafwerking. Met dit innovatieve onzichtbare product heeft de vakman alle troeven in handen om snel en probleemloos een prachtige natuurlijke en goed beschermde vloer af te leveren!

Contacteer ons en maak kennis met Devo Lignum Pura. U wordt vast net zo enthousiast als wij.

Meer info over het product

Devo Lignum Pura display