Devomat Industries

The Floortechnicians - Since 1980

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

De Jumbo en Medium stofzuigers zijn ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen in de bouw. Denk hierbij aan het afzuigen van gereedschappen (zoals slijpers, frezen en schuurmachines) maar ook aan de bouwschoonmaak voor oplevering. De fijnstof stofzuigers werken allemaal met speciaal voor fijnstof ontwikkelde stofzakken.

De Henry stofzuigers zijn beroemd! Steeds vaker komen we op de meest onverwachte plekken een Henry of een Hetty tegen. Misschien ook niet zo gek, want een stofzuiger van Numatic gaat echt jaren mee! Maak hieronder je keuze voor welk model je meer informatie wenst. James, Henry, Hetty en Harry zijn 'gewone' stofzuigers. George en Charles hebben nog meer in huis!

jumbo-finedust-ndd-900Doorbraak in stofvrij werken met de Jumbo Finedust afzuigunit!

Perfecte bronafzuiging voor schuurmachines, haakse slijpers, boormachines, muurfrezen, enz.

De Jumbo Finedust NDD 900 is een compleet nieuwe standaard op het gebied van ontwerp en constructie van industriële stofzuigers. De afzuigunit is uiterst betrouwbaar, zeer sterk en eenvoudig te bedienen! De prestaties worden verzorgd door twee Twinflo'-motoren met vier turbineschijven. Het filtersysteem is uniek voor fijn stof maar wordt weinig belast dankzij de speciale Hepaflo-finedust stofzakken. Deze stofzakken slaan niet dicht met fijn stof!

Lees meer...

medium-finedust-ndd-570Na de succesvolle introductie van de Jumbo Finedust NDD 900 kwam er veel vraag uit de markt voor een kleinere versie. De Medium Finedust NDD 570 is hiervan het resultaat.

De NDD stofzuigers zijn in te zetten voor fijn- en kwartsstof toepassingen en als bronafzuiger voor diverse handgereedschappen.

Lees meer...

numatic-henryHenry is de no-nonsense stofzuiger voor de veeleisende huishoudens. Het lange snoer, de onverwoestbare constructie en de duurzaamheid van de motor geven je de garantie voor jarenlang stofzuiger plezier. Met een glimlach! De Henry 180 is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel en groen.

Lees meer...

numatic-hettyHetty is de nieuwste aanwinst in de lijn van professionele stofzuigers voor huishoudelijk gebruik. De unieke oogjes van Numatic hebben nu ook een vrouwelijke variant!

Lees meer...

numatic-harry

Maak kennis met Harry, het nieuwste lid van de Numatic familie, ontworpen en uitgevoerd met belangrijke eigenschappen voor huisdier eigenaren. Harry is, net als Henry, voorzien van de energiebesparende AutoSave technologie.

Lees meer...

numatic-charles

Wilt u een stofzuiger zonder beperkingen, die zich op een droge of natte ondergrond even goed thuis voelt, dan is Charles de stofzuiger die u nodig heeft.

Lees meer...

numatic-george

De echte 'alles-in-één'-machine die zich helemaal thuis voelt op een droge of natte ondergrond. Deze klassieke 'alles-in-één' is een echte familievriend, die stofzuigt, waterzuigt, harde vloeren schrobt en droogt, het tapijt diepreinigt, de stoffering reinigt, de gootsteen ontstopt.

Lees meer...

numatic-henry-micro

Uit onderzoek blijkt 18% van de bevolking in België en Nederland in meer of mindere mate last te hebben van huismijt-allergie. Gevolgen hiervan zijn branderige ogen, niezen, geirriteerde luchtwegen tot zelf asmatischhe aandoeningen.

Lees meer...

numatic-henry-xl

Zeer energiezuinig en stil. De AutoSave technologie zorgt ervoor dat de stofzuiger extreem energiezuinig is. Door het uittrekhandvat is de stofzuiger gemakkelijk mee te nemen en toch compact op te bergen. Aan de achterzijde kan de zuigmond worden geparkeerd en de buis in een clip worden gedrukt.

Lees meer...

Selecteer Nederlands/Français

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief