Devomat Industries

The Floortechnicians - Since 1980

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Een stofzuiger werkt het beste op stof: daar is het apparaat immers voor bedoeld. Maar wat als u in een omgeving werkt waar ook veel water gebruikt wordt? Devomat levert een waterzuiger voor iedere werkomgeving.

Wat doet een waterzuiger? Een waterzuiger werkt eigenlijk hetzelfde als een gewone stofzuiger, met het verschil dat het apparaat in staat is om water op te zuigen, ideaal voor verschillende toepassingen. Door middel van een los verkrijgbare kit kunnen waterzuigers van Numatic ook worden ingezet voor stofzuigen.

numatic-wv380Een stevige maar kleine waterzuiger uitgevoerd in Structofoam. Deze machine vertoont verder veel gelijkenissen met de WV370 maar staat op 4 zwenkwielen. De WV380 wordt standaard geleverd met kit A11 (nat en droog).

Lees meer...

numatic-wv470Een wat grotere versie van de WV370 voor nat gebruik. De ketelinhoud is 20 liter bij nat gebruik en 27 liter in combinatie met een optioneel filter en een stofzak.

Lees meer...

numatic-wv570Een middelgrote waterzuiger met een 1200W motor. De motorkop en de ketel zijn beide gemaakt van het supersterke materiaal Structofoam. 

Lees meer...

numatic-wv900Grote bedrijfsmatige of industriële waterzuiger met een grote capaciteit van 32 liter bij nat gebruik. 

Lees meer...

numatic-wv1800Grote enkelmotorige waterzuiger met een grote capaciteit (70 liter) en een afvoerslang (Dump Hose) om eenvoudig te legen.

Lees meer...

numatic-wv1800Grote tweemotorige waterzuiger met dezelfde specificaties als de WVD1800DH maar in plaats van een afvoerslang uitgevoerd met een pomp. Op deze manier kunt u de machine gemakkelijk en snel legen.

Lees meer...

numatic-wv1800Grote tweemotorige waterzuiger met dezelfde specificaties als de WVD1800DH maar in plaats van een afvoerslang uitgevoerd met een dompelpomp die het water direct wegvoert uit de ketel. Op deze manier kunt u constant door blijven werken. Ideaal te gebruiken bij wateroverlast, platte daken en voor organisaties als de brandweer en loodgietersbedrijven.

Lees meer...

numatic-wv570Deze middelgrote waterzuiger heeft hetzelfde uiterlijk als de WV570 maar is uitgevoerd met twee 1200W motoren die samen een geweldige zuigkracht genereren en zorgen voor een Airflow van 80 l/sec. 

Lees meer...

numatic-wv900Grote waterzuiger met dezelfde eigenschappen als de WV900 maar dan uitgevoerd met twee motoren (2400W).

Lees meer...

numatic-wv1800Grote tweemotorige waterzuiger met een grote capaciteit (70 liter) en een afvoerslang (Dump Hose) om eenvoudig te legen. 

Lees meer...

Selecteer Nederlands/Français

Workshops

DevoNatural 300x250 ravotten

Devomat catalogus 2017 - 2018 downloaden

Nieuwsbrief